Looduskivide töötlemine

Limestone Factories of Estonia OÜ pakub terviklikku looduskivi töötlemise teenust ja eksklusiivsete interjöörimudelite loomist, mis on teie kodu ja kontori parimaks kaunistuseks.

Meist

Looduskivi töötlemisega tegelev Limestone factories of Estonia OÜ on üks vanemaid loodusliku kivi kaevandajaid ja töötlejaid Eestis.

Alates 01.10.1967a. ENSV MN korraldusega oli moodustatud tehas Eesti Dolomiit Saaremaa tsehh.

Teenused

Meie poolt pakutavate kivitöötlusteenuste lühikirjeldus

Reval-stankskydd-backsplash-tagasein

Tööpinnad

Tööpinnad on saadaval kolmest materjalist: Orgita dolomiit (lihvitud) ja paekivi Reval (antiiktöötlus ja lihvitud). Materjalid erinevad tellitava tööpinna suurima pikkuse poolest – Orgita dolomiidist tasapinna suurim pikkus on 200 cm ja paekivi Reval puhul on piiriks 220 cm (kui te soovite pikemat tööpinda, võtke meiega ühendust).

Reval1-paekivi-aknalaud-window-sill-fonsterbank

Aknalauad

Aknalauad on saadaval neljast kodumaisest looduskivist: dolomiidid Kaarma, Orgita ja Selgase ning Reval. Kõigist materjalidest aknalaudadele kehtib sama hind, kuid sõltuvalt materjalist aknalaua suurim võimalik pikkus erinev.

Reval_Stone_liistud_skirting

Põrandaliistud ja trepid

Saadaval on erinevatest materjalidest põrandaliistud –Kaarma lihvitud, Orgita lihvitud, Selgase lihvitud, Reval lihvitud ja Reval antiik.

Reval_Stone_Reval_lihv_03

Põrandaplaadid

Meie põrandaplaatide valik hõlmab meie poolt toodetavaid paekivist ja dolomiidist plaate (paekivi Reval ja dolomiidid Kaarma, Orgita ning Selgase).

Materjalid

Paekivi

Dolomiit

Graniit | Marmor

Tehtud tööd

Meie teostatud tööd: Tallinna Ülikool, Tallinna Sünagoog,  Peterburi lossi ja pargi kompleks – kaskaad “Kuldne magi”, Eesti kunstimuuseum – KUMU, Rahvusraamatukogu Tallinnas, teater “Vanemuine” Tartus, Eesti Riigipanga peahoone Tallinnas, Piskarjovi kalmistu Peterburis, linna raamatukogu Espoos, Riia-Hüdroelektrijaama jne.,

Rohkem informatsiooni Reval Stone koduleheküljel